Categories

Newsletter

Pembayaran melalui perkhidmatan IPAY88 

Anda boleh menggunakan sistem pembayaran yang dijamin selamat dari syarikat kami dengan perkhidmatan IPAY88. Sistem ini memudahkan anda membayar secara online menerusi akaun-akaun bank anda seperti CIMB, MAYBANK, RHB, BANK ISLAM dan sebagainya. Anda juga boleh membyar secara Kredit Kad Visa atau Master.

Pindahan Wang Melalui 'Bank Wire'

Nama Pemegang: MANJAKAKI FOOT REFLEXOLOGY

Akaun Maybank: 5145-4312-1769

Pembayaran (Jumlah seperti yang tertera di invois) boleh dilakukan melalui akaun bank yang dinyatakan di atas. Terdapat empat kaedah pembayaran:

(i) Internet Banking Online

Bagi pemegang akaun Maybank, sila layari dan login di: www.maybank2u.com.my

Nota: Bagi pemegang akaun selain dari Maybank, anda boleh melakukan pindahan wang dari akaun anda ke akaun di atas. Caj akan dikenakan dan akan mengambil masa 1-2 hari bekerja (sila rujuk bank anda untuk mengetahui caj yang dikenakan dan tempoh masa transaksi). Untuk mengelakkan anda dari dikenakan caj dan tempoh transaksi tersebut, anda boleh membuat pembayaran melalui mesin deposit tunai atau di kaunter bank ke akaun kami seperti yang dinyatakan di atas.

(ii) Mesin ATM (ATM Machine)

Bagi pemegang akaun bank yang dinyatakan di atas, pembayaran boleh dilakukan di mesin ATM dengan memilih menu pindahan wang (Money Transfer) ke akaun kami.

(iii) Mesin Deposit Tunai (Cash Deposit Machine)

Pembayaran tunai boleh dilakukan di mesin deposit tunai bagi bank yang tertera di atas. 

(iv) Bayaran di Kaunter Bank

Pembayaran juga boleh dilakukan di kaunter bank yang tertera di atas. Pembayaran adalah sama seperti yang tertera di invois.

Petikan dari Terma dan Syarat, Perkara 6

Pembayaran hendaklah dibuat dengan menggunakan matawang Ringgit Malaysia (RM). Pembayaran boleh dilakukan dengan pindahan wang melalui internet, mesin deposit tunai atau di kaunter bank yang dinyatakan.  Sila maklum bahawa kami tidak menghantar  sebarang email / sms / surat yang meminta anda memberikan maklumat akaun bank yang sensitif seperti kata nama pengguna dan kata laluan. Sebaik sahaja anda melakukan pembayaran, sila maklumkan kepada kami NO. ORDER, TARIKH, MASA, NAMA BANK dan JUMLAH WANG yang anda masukkan secepat mungkin sama ada melalui EMAIL(sales@manjakaki.com.my). Tempoh pembayaran ialah tiga (3) hari bekerja selepas tarikh invois dikeluarkan. Selepas tempoh tersebut, invois akan terbatal secara automatik.
Contact us

Opening Hours
10am - 6pm
Monday - Saturday
Excludes public holiday

Phone:+603-42668366

Contact our hotline